Selecteer een pagina

Massage en Klank

Specialist op het gebied van Sound Healing 

Voorstellencontact

Neem even de tijd voor jezelf

Dat tijd nemen voor jezelf heel belangrijk is weten we bijna allemaal, maar doen we dat met regelmaat? Waarom is een klank massage goed voor jou.

Lees verder:

Door het lichaam te masseren worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingstoffen beter opgenomen, ook gaan de organen beter fuctioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door massage gaat deze er beter uitzien. Onderga je regelmatig een klank massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Recent verschenen de resultaten van een baanbrekend onderzoek naar de effecten van massage in het journal of Alternative and Complementary Medicine. Onder leiding van Dr. Mark Rapaport aan het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angelos in de VS. Voor en na de massage werd bloed afgenomen en er waren significante positieve veranderingen.  Zo was er een duidelijke toename van Lymfocyten die de schadelijke invloeden van buitenaf tegengaan en ons immuunsysteem beter laten functioneren. Ook nam het niveau van oxytocine toe die je een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft en dat maakt je weer beter bestand tegen stress. Dus wetenschappelijk bewezen massage maakt je gezonder. 

 Handen, cupping en klankschalen

Deze massage bestaat uit drie vormen van aanraken en geraakt worden. Wat kun je verwachten.

Lees verder:

Dit is een unieke methode die door middel van massage, cupping en resonantie, lichaam en geest in balans brengt. Na een kort gesprek kijken we of we de voorkant of achterkant van het lichaam masseren. We beginnen met klank daarna de massage met een heerlijke olie. Tussendoor gebruik ik altijd de klankschalen. Daarna begin ik met de cupping. De cups die ik gebruik zijn flexibel en zorgen voor een lichte vacuüm zodat ik ze rustig over het lichaam kan bewegen. De onderliggende huid en  het bindweefsel wordt hierdoor extra goed doorbloed. Met rustgevende klanken sluit ik deze heerlijke en bijzondere behandeling af.

Sound Healing

Specialist op het gebied van Sound Healing

homecontact